Team

Een doorbraak in gedragsverandering kan alleen plaatsvinden wanneer er sprake is van de juiste, professionele begeleiding. Treffect bestaat uit een team van professionals die een hoogwaardige achtergrond hebben in het werken met zeer ervaren senior teams in zowel de profit als not for profit sector. Dit is het moment om uw team naar het volgende niveau te tillen. Creëer een doorbraak samen met ons.

Sophie Wagemakers

Sophie Wagemakers

Sophie heeft ruim 14 jaar internationale ervaring in verandertrajecten, leiderschaps- en teamcoaching in het bedrijfsleven, o.a. als HR Director en leidinggevende. Zij gelooft dat verbinding een noodzakelijke voorwaarde is voor high performance teams. Zij creëert veiligheid en ruimte voor zelfreflectie en openheid en vraagt van teams het lef om dit aan te gaan. Zij helpt het team om de verbindende ambitie te zien, verbinding met zichzelf en de ander te leggen en op die manier de krachten te bundelen en daar waar nodig knelpunten aan te pakken. De natuur is voor haar dé plek om tot deze kern te komen. Hierdoor ontstaat de juiste mindset voor betrokkenheid, creativiteit, innovatie en ontwikkeling zodat groei en resultaat bereikt kan worden.

Oscar Larik

Oscar Larik

Oscar is opgeleid als EFF-trainer en heeft veel ervaring met het leiden van teams binnen grote organisaties als ook binnen zijn eigen bedrijven die hij heeft gehad. Daarnaast heeft hij een opleiding Haptonomie gedaan, omdat hij vind dat het voelen erg op de achtergrond is geraakt in het (bedrijfs)leven. Hij weet teams te laten voelen en denken tegelijk, zodat men echt durft te geven wat op dat moment nodig is. Als trainer en coach weet Oscar als geen ander een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich zelf mag en kan zijn, maar ook waar gefundeerde feedback ontvangen en gegeven kan worden. Alles gericht om te groeien als mens en als team. 

Tanno Bregonje

Tanno Bregonje

Tanno  is op freelance basis betrokken bij Treffect. Hij is gedragskundige en reeds meer dan 18 jaar executive coach voor zowel senior leidinggevenden als ook DGA’s.  Zijn specialisatie is het werken met de dieperliggende, belemmerende, overtuigingen die echte veranderingen in de weg staan (deep change). Tanno weet als geen ander een dusdanige veilige, maar toch uitdagende omgeving te creëren, waardoor de gecoachte de verandering ook daadwerkelijk aangaat. De natuur is voor hem een prachtige metafoor van continue aanpassing.

Egbert Ruijgrok

Egbert Ruijgrok

Egbert heeft als voormalig instructeur bij de Nederlandse special forces ruime ervaring in het trainen van high performance teams. Met aandacht voor de fysiek mentale en emotionele component van het individu. Egbert gelooft sterk in action learning in een outdoor omgeving met outdoor activiteiten als metafoor. Als trainer begrijpt Egbert als geen ander de kracht van vertrouwen en directe feedback. Zijn transparante persoonlijkheid is een voorbeeld voor vele (team)leiders.

Neem contact op