Experience Field Facilitation (EFF)

EFF trainingen (Experience Field Facilitation):

In teamdynamieken zijn niet productieve gewoontes vaak gebaseerd op het niet uitgesprokene. Vooral als sterke persoonlijkheden zijn betrokken bij het team. Ego-gedreven gedrag, zelf-defence mechanisme en de manier van (tegen)overdracht hebben een grote impact op hoe leiders functioneren in een team en dus hoe het hele team presteert.

Experience Field Facilitation trainingen zijn gericht op het ervaringsgericht leren met als uitgangspunt dat resultaat een uitkomst is van gedrag in wisselwerking met de omgeving.

Na de training is iedere deelnemer in staat:
• voor zichzelf een topprestatie mindset te ontwikkelen
• inspanning en ontspanning te ervaren als belangrijke voorwaarden om blijvend te presteren
• de kracht van teamdynamieken te benutten
• belemmerende teamdynamieken te begrijpen en positief te beïnvloeden
• positieve en op high performance gerichte taal te gebruiken

De basis voor de EFF training is dat elk team een eigen individueel karakter heeft en een optelsom is van de teamleden. Het gedrag van elk individueel teamlid is bepalend of het team in een High Performance Mind wil en kan opereren. Of het nou de manager of een ander teamlid is.

 Treffect biedt trainingen aan van 1 tot 3 dagen. Deze worden gegeven in zowel Nederland als het buitenland. De mogelijkheid bestaat om een terugkomdag te organiseren om te reflecteren op het geleerde en hoe dat in de praktijk nu zijn werk doet. De trainingen zijn maatwerk en staan nooit van te voren vas

 

Neem contact op